Izbornik


Pravila privatnosti


Poštovani posjetitelji,

Podatke koje unesete u kontakt obrazac, mi koristimo isključivo za našu komunikaciju s Vama. Ti podaci nigdje neće biti objavljeni, podijeljeni niti prodani.

Vaše podatke koristit ćemo za odgovaranje na Vaš upit te moguće ostvarenje suradnje. Ti podaci neće biti korišteni ni u kakve svrhe osim onih za koje su prikupljeni, neće biti predmetom tajne obrade, neće biti prodani trećoj strani, a njihova eventualna distribucija prema osobama koje nisu njima ovlaštene raspolagati može biti omogućena isključivo uz vašu pisanu suglasnost. Dokumentacija sa vašim osobnim podacima biti će čuvana dok traje poslovna suradnja, usklađeno sa zakonskim propisima ili do vašeg pisanog opoziva. Vaša email adresa bit će korištena kako bi odgovorili na Vaš upit, kako bi Vas informirali o traženom upitu. (npr. informirati o slobodnim terminima za najam prostorija ili informacija za rezervaciju stola)

Kolačići


Poštovani posjetitelji,

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies). U tekstu u nastavku možete saznati više o kolačićima, kako ih koristimo i kako ih možete kontrolirati. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se šalju na vaš uređaj kada posjetite neku web stranicu. Kolačići se zatim šalju natrag izvornoj web stranici svaki idući put kada posjetite stranicu ili nekoj drugoj web stranici koja prepoznaje taj kolačić.

Kolačići služe kao memorija web stranice, koja toj web stranici dopušta da se sjeti vašeg uređaja kada ponovo posjetite stranicu. Kolačići isto tako mogu zapamtiti vaše postavke, poboljšati korisnički doživljaj, kao i uređivati reklame koje vidite kako bi se prikazivale samo one najbitnije za vas. Više informacija o kolačićima, uključujući pojašnjenja kako vidjeti koji su kolačići postavljeni na vaš uređaj i kako upravljati njima i obrisati ih, možete pronaći na web stranici www.aboutcookies.org Pri dolasku na našu internet stranicu, ponuđena vam je opcija želite li koristiti kolačiće. Ne koristimo kolačiće trećih strana. Naši kolačići su nužni za funkcionalnost stranice.